توضیحات
بحران ها و چالش های غرب مرتبط با انرژی
غرب با سومین بحران انرژی دست و پنجه نرم می کند:
1973 • – اولین بحران انرژی – جنگ یوم کیپور – جنگ اعراب با اسرائیل.
ایالات متحده خلیج فارس – علیه شاه ایران – در واکنش به حمایت آمریکا از اسرائیل، عرضه نفت را مختل کرده است که در نتیجه غرب حدود پنج برابری قیمت نفت را افزایش داده است. اقدام آنها همان چیزی بود که فرانسوی ها Trente Glorieuses نامیدند – سی سال رشد اقتصادی در فرانسه بین سال های 1945 و 1945.
و 1975، پس از پایان جنگ جهانی دوم” – رهبری شد.
1975-1980 – بحران دوم انرژی – انقلاب اسلامی در ایالات متحده ایران – حدود دو برابر قیمت نفت افزایش یافت – این مهم دوباره در مشکلات اقتصادی بزرگ به ارمغان آورد. با این حال، واکنش به سیاست غنی شدید بود: تورم به قیمت یک رکود عمیق کاهش یافت و بازارهای انرژی اجازه فعالیت پیدا کردند. قیمت بالای نفت اثرات جایگزینی دارد، به ویژه در بخشی که باعث ایجاد برق و افزایش عرضه شد. در فاصله 9 ماهه قیمت نفت از 30 دلار در هر بشکه در نوامبر 1985 به 10 دلار در هر بشکه در ژوئن 1986 افزایش یافت و همچنین دستورات اجرایی توسعه اقتصادی که در دوره رونالد ریگان صادر شد.
2022 • – سومین بحران انرژی، اما این بار، بحران انرژی کاملاً متفاوت است. جرقه این بحران نه توسط ایالات متحده خلیج فارس، بلکه توسط عملیاتی مشابه زن بزرگ توسط غرب و تحت نظارت ناتو انجام شد. پشت درهای کرملین ایجاد شد که باعث واکنش پوتین شد.
اصولاً می توان گفت که سیاست خودپسندانه و خود ویرانگر انگلیس «تقویت انرژی» است. گذشته» و تصمیم.
همانطور که جوزف تومی در مقاله قانعکنندهاش نشان میدهد که این جنگ پرزیدنت بایدن علیه صنعت نفت و گاز ایالات متحده آمریکا است، هدف آن ممنوع کردن فرکینگ است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.